Google șterge reflex vizitele la clinica de pierdere din istoricul site-ului utilizatorilor

Google spune că va începe să șteargă automat vizitele la clinicile de avort, adăposturile pentru violență domestică, clinicile de slăbit și alte site-uri potențial sensibile din istoricul site-ului utilizatorilor în săptămânile următoare. eu postare pe blog vineri, compania spune că va fi casat „curând după” vizită, odată ce sistemele sale identifică că a avut loc o călătorie într-una dintre locații. Această schimbare are loc în urma deciziei Curții Supreme distragerea atenției Rua v. Wade și măsurile luate de unele state imediat pentru a interzice avortul.

De asemenea, puteți dezactiva complet autentificarea pe site-ul Google urmându-i instrucțiunile her.

O postare Google, intitulată „Protejarea confidențialității oamenilor cu privire la subiecte de sănătate”, menționează, de asemenea, că urmează să sosească o actualizare la Fitbit care vă va permite să ștergeți mai multe jurnale de menstruație simultan dacă utilizați funcția de urmărire a sănătății.

Aceste actualizări de confidențialitate au scopul de a elimina datele selectate de pe serverele Google care ar putea fi folosite pentru a urmări în judecată persoanele pentru că au solicitat îngrijire, dar compania încă stochează o mulțime de alte date despre activitățile dvs. Istoricul căutărilor și YouTube ar putea fi, de asemenea, folosite ca probe în investigații, iar postarea de la Google nu spune nimic despre ele. De asemenea, am contactat Google pentru a pune întrebări cu privire la orice măsuri suplimentare care pot fi luate pentru a proteja datele utilizatorilor.

Deși Google are obligația legală de a se conforma anumitor cerințe guvernamentale privind datele (și poate fi forțată să convertească jurnalele dacă acestea există), compania reiterează că va continua să se opună afirmațiilor care sunt prea ample sau inacceptabile din punct de vedere legal într-un alt mod.” De asemenea, Google mai spune că va anunța utilizatorii atunci când își transmit datele guvernului, cu excepția cazului în care li se va cere să nu facă acest lucru sau dacă există probleme urgente de securitate.

Preocupările cu privire la confidențialitatea datelor privind avortul depășesc Google: dosarele medicale oficiale nu sunt atât de private pe cât credem mulți dintre noi, și totul, de la mesaje text și înregistrări de achiziție, ar putea fi folosit împotriva ta în instanță. În plus, compania nu este neapărat singura entitate care ține evidența unde se afla smartphone-ul tău. Pentru mai multe informații, puteți citeste articolul nostru acest lucru merge profund în riscurile de confidențialitate cu care se pot confrunta persoanele care caută acum îngrijire.

Leave a Comment